I have been waiting for this moment for quite a while, and today is a big day for me. I am now holding a cookbook in my hands. My own cookbook. In fact, right now, I have boxes filled with it, ready to be shared.
And do you know what?
It feels overwhelming good.
It’s moving for me to think about the many hours I spent cooking, styling and photographing dishes, from breakfast, lunch, dinner and desserts, that we ate at home. Many times! Then writing stories that go along with the recipes, bringing wonderful memories for each one of them.
So what’s happening now?
You can decide.
The official release date of my cookbook is February 2012. But if you are keen to buy and receive it now, I am having an exclusive presale on a dedicated site to the cookbook.
To buy it now, you can click here.
I would like to thank you all for your support, all along. And also thank David from Davidlebovitz, Clotilde from ChocolateandZucchini, Shauna de Glutenfreegirl, Heidi from 101cookbooks and Dorie from DorieGreenspan for writing such encouraging and nice blurbs for the book. It means a lot.
I am really thrilled with the book. I hope you will enjoy it as much as I did when I was writing it.
Happy Cooking! I cannot wait to hear what you think!
Note: The measurements inside the book are both given in cups/ounces as well as grams/liters.
Also, if you buy the book through here, the good news is that you will definitely receive it now, and not in February.
Cela fait longtemps que j’attends ce moment. Mais ça y est. Je tiens enfin mon livre de cuisine entre mes mains. En fait, plusieurs cartons en sont remplis. Prêts à être partagés.
Et vous savez quoi ?
Cela fait chaud au coeur d’y penser. Je suis très contente du résultat.
J’ai passé tant d’heures à cuisiner, styliser et photographier mes recettes. Et puis à écrire des histoires qui les accompagnent. Tant de souvenirs de repas dégustés. Encore et encore.
La date officielle de la sortie de mon livre est en février 2012. Si toutefois vous souhaitez acheter le livre maintenant, vous pouvez le faire de suite car j’organise une vente exclusive du livre sur ce site dédié au livre.
Pour l’acheter, vous pouvez cliquer ici.
Je tiens à vous remercier tous pour votre soutien. Je tiens également à remercier David de Davidlebovitz, Clotilde de ChocolateandZucchini, Shauna de Glutenfreegirl, Heidi de 101cookbooks et Dorie de DorieGreenspan pour avoir écrit des notes si encourageantes à propos de mon livre.
J’espère que vous aurez autant de plaisir à lire le livre que j’ai eu à le lire.
J’ai hâte de savoir ce que vous en pensez !
Note: Les mesures dans le livre sont données en tasses/onces et en grammes/litres.
Par ailleurs, si vous commandez le livre ici, la bonne nouvelle c’est que vous le recevrez maintenant et pas en février.
Share and Enjoy:
Comments